Welcome to our Blog

Siste Artikler

Hvorfor ikke gi en brukt Gaming PC i julegave i år?

Pål Fredrik Berg
Postet av Pål Fredrik Berg on Nov 1, 2022 10:08:31 AM


Og samtidig gjøre noe bra for miljøet? Og lommeboka...


Vi lever i en verden hvor vi må forbruke mindre og hvor produktene må gå flere runder i kretsløpet.
Vi i GamEra så derfor en mulighet til å hjelpe gamerne ved å gi dem en mulighet til å velge bærekraftig!

Et at våre hovedmål er at vi skal det gjøre det trygt og mer vanlig å kjøpe brukt Gaming-PC i Norge. Og det er noe vi allerede leverer på!

Vi som jobber i GamEra er derfor veldig stolte av våre gjenbrukte Gaming PC-er som vi har valgt å kalle GOAT Gaming PC. GOAT Gaming PC er egentlig kontor-PCer som har vært brukt en liten stund. Men vi har forlenget livet ved at vi bygger dem om til Gaming PC-er og sender dem ut i et helt nytt marked. Og klare for masse gaming og mye moro.

Dette er Gaming PC-er som passer perfekt til de mest populære spillene som Fortnite, Minecraft, Rocket League og Valorant for å nevne noen. Og det til en meget rimelig penge sammenlignet med tilsvarende PC-er som er helt nye.
 Alle GOAT Gaming PC-er leveres ferdig installert med Windows, du får med andre ord en helt lik opplevelse som om du hadde kjøpt en ny. Trådløst nettverk, rask SSD lagringsenhet og et splitter nytt skjermkort, som gjør det mulig å spille de mest populære spillene, gjør dette til et trygt valg.
Alle GOAT Gaming PC-er leveres med 3 års garanti og 60 dagers åpent kjøp!

Vi tør derfor påstå at en GOAT Gaming PC under juletreet er ikke bare et godt og trygt valg. Men også en handling som tar oss i en mer bærekraftig retning, samtidig som man opprettholder gaming-gleden for den som er så heldig og får en slik julegave.

Er du på jakt etter julegavetips til gameren, så finner du våre tips på en rekke gode produkter innenfor kategoriene PC, mus, tastatur, headset og skjerm her.

Og tenker du nå at dette er en god ide, men tenker samtidig om du må kjøpe spill til PC-en? Det trenger du ikke tenke på. De fleste spillene er gratis, og hvordan man går fram for å unngå bruke penger på spill finner du her. 

Med ønske om en trivelig og spillglad jul til alle gamere, samt alle x-gamere og fremtidige gamere.

Emner: Kronikker

Subscribe Our Blog

Innlegg fordelt på kategorier