Welcome to our Blog

Siste Artikler

Ikke bruk en krone på spill!

Pål Fredrik Berg
Postet av Pål Fredrik Berg on Oct 19, 2022 4:07:52 PM

I gamle dager så måte man betale penger for de aller nyeste og kuleste spillene til din Gaming-PC. Det eneste som var gratis på den tiden var demoversjoner eller shareware som man ofte fikk med i PC- og spill blader. 

Men visste du at i 2022, så kan du spille de aller mest populære spillene uten at du trenger å betale så mye som en krone for de nyeste PC-spillene? Det finnes også de som gir bort spill som normalt koster penger, helt gratis! Her følger noen tips til du hvor og hvordan du kan få tak i de nyeste PC-spillene uten å bruke så mye som en krone!

Fortnite – Helt gratis!

Et av verdens mest populære spill! Skulle jo tro at det kostet litt penger for å starte å spille? Nei, det er helt gratis, eller Free to play som det heter på fagspråket. Utgiver EPIC Games finansierer spillet ved å selge Battle Pass som gir deg skins og mye annet snacks. Du må ikke kjøpe for å vinne(såkalt pay-to-win), her det er utelukkende skills som tar deg til topps! Kom i gang med Fortnite ved å laste ned klienten til EPIC Games:

https://store.epicgames.com/en-US/p/fortnite

 

EPIC Games – Gir bort spill hver eneste måned!

 

Mens vi er inne på EPIC Games. Dette selskapet deler også ut gratis spill hver eneste uke, som normalt koster penger. Og det er ikke dårlige titler å finne her, så det lurt å følge med og være rask,for tilbudene gjelder kun 1 uke av gangen. Her kan man sikre seg gode spill helt gratis!

EPIC Games har også en stor seksjon med spill som er helt gratis å spille og virkelig verdt å sjekke ut!

Klient lastes ned her: https://store.epicgames.com

Gratis seksjon finner du her: https://store.epicgames.com/en-US/free-games

 

Rocket League – Fotball, bare med biler!

 

Også et at de mest populære spillene online, og det er helt gratis å spille! Om du ikke har prøvd å spille Rocket League, så anbefaler vi virkelig det, da det er kjempegøy! Lastes ned i klienten til EPIC Games:

https://store.epicgames.com/en-US/p/rocket-league

 

Destiny 2 – Space Western

 

Er du glad i action i verdensrommet? Destiny 2 er et helt fantastisk spill du kan spille sammen med vennene dine helt gratis. Det kommer stadig oppdateringer, noen gratis, noen koster en slant med kroner. Men i utgangspunktet er spillet gratis å spille på PC

https://store.epicgames.com/en-US/p/destiny-2

 

Valornat – 5 mot 5 shooter med litt ekstra magi

En 5 mot 5 taktisk shooter. Et av verdens mest populære spill fra utgiveren Riot Games, som også står bak League of legends! Krever av din Gaming PC og gir deg timevis med gaming-moro!

Du finner Valorant her:

https://store.epicgames.com/en-US/p/valorant

 

League of legends – Verdens første og største F2P?

 

Et av det siste 10-årets mest populære spill til PC og et av verdens største e-sport spill.  Co-op multiplayer RPG. Moro uansett alder: https://store.epicgames.com/en-US/p/league-of-legends

 

Overwatch 2: Helt nytt og helt gratis!

Spill 5 mot 5 i et av årets tøffeste spill! Her flyr timene virkelig fort! Velg mellom klassene tank, healer og damager og kast deg ut i fantastiske omgivelser!

https://eu.shop.battle.net/en-us/family/overwatch

 

Heartstone – Hvem sa at kortspill var kjedelig?

 

Et fantastisk kortspill fra Blizzard! Spill mot andre eller mot computer! Sterkt vanedannende og helt gratis! Husk å laste ned klienten på battle.net for å spille!

https://eu.shop.battle.net/en-us/family/hearthstone

 

Star Craft 2 -Strategikongen!

Et av de beste strategispillene som er laget, helt gratis!. Kjemp som Terran, Zerg eller Protos! Multiplayer mot venner er veldig moro eller finn nye venner online. Timene flyr avgårde i dette spillet! Og det beste av alt: Det er Free 2 play!

https://eu.shop.battle.net/en-us/product/starcraft-ii?p=33511

 

Steam: Verdens første og største spillklient!

Steam har et spillbibliotek det står respekt av! Men Steam har også en egen kategori med spill som er gratis og der finner du mye bra fra små og store utviklere. Noen av spillene du finner hos Steam:

Apex Legends, Dota 2, Star Wars Old republic, Multiversus og mange flere!

Steam er egentlig alt du trenger for å finne enormt mange gratis spill til PC: https://store.steampowered.com/genre/Free%20to%20Play/

 

Counter Strike/CS:GO – Du trodde du var god I FPS?

 

Originalt en utvidelse til det glimrende spillet Half-Life. Nå et av verdens største spill og som er helt gratis å spille! Du tror du er god i FPS-spill, tro igjen? Kast deg ut i CS og se hvor lenge du klarer deg! 

https://store.steampowered.com/app/730/CounterStrike_Global_Offensive/

 

Word of tanks: Glad I tanks?

Dette spillet gir deg mulighet til å sloss med andre i din egen tanks, og det helt gratis! https://worldoftanks.eu/

 

World of Warships

 

Er ikke tanks noe for deg? Dette er det samme spillet som World of tanks, bare med store båter i stedenfor. https://store.steampowered.com/app/552990/World_of_Warships/

 

EVE Online: MMO in Space!

Utforsk verdensrommet i ditt eget romskip! Gjør deg klar for ditt eget romeventyr!

https://www.eveonline.com/


PC GAME PASS


Ikke en gratis tjeneste. Men første måned koster 10,- og gir deg tilgang til noen av de spillene som noen ganger er laget som Halo, Forza motorsport, FIFA og mange mange flere!

https://www.xbox.com/en-US/xbox-game-pass/pc-game-pass

 

Nå vet du hvordan du skal finne spillene, men mangler du noe å spille på har vi selvsagt løsningen på det også. Da anbefaler vi deg å ta en kikk på våre PC-tilbud ved å trykke knappen under:
Gaming-PC Tilbud

Emner: Guider

Abonner på bloggen og mye annet bra gamingstoff fra GamEra!

Innlegg fordelt på kategorier